Ga terug naar overzicht

20th Century Women

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 06 DEC 2017Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,00

Santa Barbara, 1979. De vijftienjarige Jamie groeit op bij zijn alleenstaande moeder Dorothea in een groot pand waar verschillende huurders hun toevlucht hebben gevonden. Dorothea is 55 en duidelijk van een andere generatie, maar ze doet haar best om haar zoon te begrijpen. Hulp – ook bij de opvoeding – krijgt ze van Abbie en Julie, twee jonge vrouwen die een grote impact hebben op het leven van de gevoelige, slimme Jamie.

Met: Annette Bening, Greta Gerwig, Elle Fanning, Billy Crudup
Regie: Mike Mills
Genre: drama
Leeftijd: 9+
VS - 2016 - 118 minuten

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Truman

Filmhuis

Dit intieme en humoristische portret met Ricardo Darín (El secreto de sus ojos) en Javier Cámara (Sex and Lucia, Hable con ella) in de hoofdrol, vertelt het verhaal van een vriendschap tussen twee verschillende karakters en de moed die nodig is om de dood te accepteren.

Wo
20 Dec
20:00
Film

Lion

Friday Movie Night

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal, vertelt Lion het verhaal van de Indiase jongen Saroo Brierley. Als 5-jarig jongetje komt hij per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie.

Vr
05 Jan
20:00
Film

Sami Blood

Filmhuis

Een intrigerend en meeslepend verhaal over de Sami, het enige oorspronkelijke en inheemse volk dat Europa kent. De veertienjarige Elle-Marja komt uit een rendierherdersfamilie in Lapland. Blootgesteld aan de discriminatie tegen haar volk, de Sami, begint ze te dromen over een ander leven.

Vr
12 Jan
20:00
Film