Ga terug naar overzicht

Ali B

Koorts (try-out)

Categorie: Cabaret
Datum: 25 NOV 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 21,00

Ali B is nog lang niet uitgepraat! Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen. Positief kritisch, zoals we Ali kennen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in Veluvine!

Lees meer

Theaterrestaurant De Fabriek

Op alle theateravonden kunt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek.
Of kom genieten van ons borrelarrangement: in de pauze, of wanneer er geen pauze is nadien, meteen aanschuiven aan uw eigen tafel met hapjes bij uw (pauze)drankje. Laat u verrassen en geniet…
Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 088-850 77 66.
Klik hier voor meer info & menu

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ik reserveer voor *
captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Cabaretpoel

Vier keer leuk!

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Tijdens deze zeer afwisselende avond spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling. U ziet o.a. finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. Maar wie er spelen, blijft meestal tot de avond zelf een verrassing.

Vr
01 Dec
20:15
Cabaret

Vincent Bijlo

Eindejaarsconference 2017

De eindejaarsshow die 2017 de plaats geeft die het in de jaartelling verdient. Want is het normaal dat een premier iedereen oproept tot normaal doen? En dan, wat is normaal, wie bepaalt dat? Bijlo natuurlijk, het wordt een te gekke show. Op het Marktplein tijdens Winterlicht.

Wo
13 Dec
20:15
Cabaret

Kirsten van Teijn

Zalf

Kirsten heeft jeuk. Al haar leven lang. Jeuk komt van binnenuit, jeuk is een emotie, maar Kirsten krijgt ook jeuk van de wereld om haar heen. Haar tweede avondvullende programma is een muzikale cabaretvoorstelling die de jeuk naar het theater brengt maar ook de zalf.

Za
20 Jan
20:15
Cabaret