Ga terug naar overzicht

Andy & Melisa

Live on Tour (try-out)

Categorie: Overig
Datum: 20 SEP 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 25,00, incl. drankje

Andy en Melisa, onder andere bekend van hun reallifesoap op RTL en SBS6, gaan het theater in. Een avond vol kleedkamerhumor, sterke verhalen, baco’s, muziek en metamorfoses door Andy en Melisa. Ook leuk voor voetbalhaters. Naast anekdotes van de oud-voetballer en ex-playmate wordt de show aangekleed met onder meer huishoudelijke battles, muziek en een dosis gezelligheid met een lach en een traan.
Ze gaan hierbij persoonlijk een stukje verder dan ooit op TV te zien is geweest. Van der Meijde versleet vrouwen bij de vleet, begon in Milaan een dierentuin en kocht een huis met een golfbaan. Van golfen had de voormalig speler van Ajax, Inter Milan en Everton echter geen sjoege… Al zijn geld, zo’n 8 tot 9 miljoen euro, heeft hij verbrast.

‘Het werd een gezellige avond, lekker ouwehoeren over voetbal en over zijn leven dat hij nu leidt met zijn Melisa. Ook het publiek werd erbij betrokken. Met o.a. een quiz en twee dames die een metamorfose mochten ondergaan……’ (quote uit artikel Brabants Dagblad)

www.andyenmelisa.nl 

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

Kom voorafgaand een hapje eten in ons Theaterrestaurant De Fabriek, we serveren deze avond een speciaal burger menu. Of boek ons borrelarrangement a € 3,75 p.p. We serveren in de pauze (of na de voorstelling) een borrelplank met heerlijk hapjes en zetten uw gewenste (pauze)drankje erbij klaar. U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten. Het theaterdiner kunt u ook direct meeboeken of reserveren via onderstaande button. > Meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht