Ga terug naar overzicht

Anúna

A Whisper of Paradise

Categorie: Muziek
Datum: 12 DEC 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 27,50 incl. drankje

Het internationaal befaamde koor betovert u met engelengezang en Gregoriaanse chants van ongeëvenaarde klasse. Loepzuiver, meerstemmig en meditatief. De zangers en zangeressen onder leiding van componist, arrangeur en tenor Michael McGlynn, bewegen zich regelmatig door de gangpaden. Zo wordt u letterlijk omringt door prachtige zang.

Het koor creëert door de combinatie van adembenemende a-capellazang en prachtige kostuums een zeldzaam mooie avond. Anúna haalt inspiratie voor het repertoire uit religieuze bronnen als uit oude wereldse folkverhalen. Het kerstprogramma bevat bekende kerstliederen zoals ‘Silent Night’ en ‘Away in a manger’. Anúna laat menig muziekliefhebbend hart sneller kloppen. Uw hart ook?

‘Anúna, thank you for your genius of melody and harmony!’ - Bono (U2)


‘Michael McGlynn is a remarkable composer and choral leader. Medieval texts and traditional airs are recast in his beautiful and startling music’ - Elvis Costello

 

Lees meer

Schuif AAN en ga UIT!


Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk drie-gangen theaterdiner a € 24,95. U kunt ook aanschuiven voor enkel een hoofdgerecht  a € 18,95. Onze keukenbrigade verrast u met een wisselende keuze uit een vis, vlees en vegetarische gerecht. Het theaterdiner kunt u direct boeken tijdens de kaartverkoop of reserveren via onderstaande button.
> Info Pauze- en Naborrelarrangement

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Fred Delfgaauw

Paradijsvogels

Meesterverteller Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden gezien als ‘een vreemde eend in de bijt’, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. In zijn solovoorstelling sleept hij het publiek op onnavolgbare wijze mee en weet hij u te vangen. Een combinatie tussen ontroering en humor!

Vr
27 Mrt
20:15
Toneel

Ekaterina Levental

De Weg

De mezzosopraan en harpiste vertelt haar indrukwekkende migratieverhaal in een one-womanshow. Ekaterina speelt harp, zingt, danst en vertelt over haar afkomst. Prachtige muziek illustreert in dit soloconcert de emotionele kant van de vlucht. Een veelbewogen weg naar de toekomst.

Za
28 Mrt
20:00
Klassiek,
Muziek