Ga terug naar overzicht

ANWB zoekt Meest Gastvrije Theater

‘De verkiezing van het Meest gastvrije theater’ gaat weer van start! Wie wordt de opvolger van de Goudse Schouwburg in Gouda?
Via www.anwb.nl/theaterverkiezing kunnen leden stemmen op hun favoriete theater,schouwburg en concertgebouw in Nederland.

Het Land van ANWB organiseert dit jaar voor de tweede keer de verkiezing voor het meest gastvrije theater. Via de Kampioen, anwb.nl, social media en de nieuwsbrief van het Land van ANWB, vraagt de ANWB theaterliefhebbers te stemmen. Leden beoordelen de theaters op het aanbod van voorstellingen, bereikbaarheid, horeca in en om het pand, het prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort en het zicht op het podium.

Voor de verkiezing zijn er theaters genomineerd in vier categorieën, het meest gastvrije theater:

- In een grote stad (meer dan 200.000 inwoners)
- In een grote gemeente (100.000 tot 200.00)
- In een middelgrote gemeente (50.000 tot 100.000)
- In kleine gemeente (tot 50.000)

In iedere categorie wordt een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt. Van de vier gouden winnaars wint het theater met de hoogste score de titel 'Meest gastvrije theater van Nederland'. Vorig jaar heeft de Goudse Schouwburg in Gouda de prijs in de wacht gesleept.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Verkiezing, waarbij alle theaters en theaterproducenten worden uitgenodigd. Tevens wordt dan het vierde ANWB Theatermagazine gepresenteerd.

Stem via: www.anwb.nl/theaterverkiezing

 

 


Ga terug naar overzicht