Ga terug naar overzicht

The LSB Experience

Beatles & Beyond - 19.00 uur

Categorie: Muziek
Datum: 27 MRT 2021Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 19:00Prijs: € 23,00 incl. drankje

Deze voorstelling wordt, n.a.v. de afgekondigde corona-maatregelen van 13 oktober, helaas verplaatst naar een nieuwe datum. Bezoekers met kaarten voor deze voorstelling zullen te zijner tijd bericht ontvangen van Veluvine met meer informatie. De huidige kaarten blijven geldig. Wij vragen je om geduld en begrip.

De mannen van The LSB Experience zijn enorme Beatlesfans en spelen al jaren met groot succes op het grootste Beatlesfestival in de VS. Zij traden zelfs meerdere keren op in The Cavern Club, dé plek waar het allemaal begon.

In hun show geven ze een avondlang muziekplezier, geïnspireerd op de songs van The Beatles, vanuit nieuwe, verrassende en pakkende invalshoeken. Virtuoos gespeeld, prachtig gezongen en afgewisseld met de verhalen achter de songs.

The LSB Experience staat ook stil bij het solomateriaal van hun helden en bij songs van artiesten die zich lieten inspireren door The Beatles met een link naar The Fab Four. Het belooft een prachtige avond te worden!

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

The LSB Experience

Beatles & Beyond - 21.00 UUR

De mannen van The LSB Experience zijn enorme Beatlesfans en spelen al jaren met groot succes op het grootste Beatlesfestival in de VS. Nu komen ze voor een avondlang muziekplezier naar Nunspeet. Virtuoos gespeeld, prachtig gezongen en afgewisseld met de verhalen achter de songs.

Za
27 Mrt
21:00
Muziek

Murder Ballad - 21.00 UUR

Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder e.a.

De Off-Broadway hit 'Murder Ballad' is een doorgecomponeerde rockmusical waarin de mysterieuze verstelster het publiek meeneemt in het verhaal van Sara. Eén ding is zeker: voor één iemand loopt het fataal af. Maar de vraag is, wie is het slachtoffer en wie is de dader?

Za
22 Mei
21:00
Muziek,
Toneel