Ga terug naar overzicht

Biblitoheek opent deuren als anderhalvemeter bieb

Vanaf dinsdag 2 juni is het weer mogelijk om zelf boeken uit te zoeken en in te leveren in de ‘anderhalvemeterbibliotheek’ tijdens de normale openingstijden. De vestigingen zijn zo ingericht dat bezoekers gelimiteerd naar binnen kunnen om zelf hun boeken in te leveren en uit te zoeken. Een van de voorwaarden is dat de bezoekers bij de ingang een mandje meenemen en 1,5 meter afstand houden. Werken, studeren en ter plekke lezen kan voorlopig nog niet, maar je kunt wel gebruik maken van de internetwerkplekken, printer/kopieerapparaat en de cataloguscomputer.

Reserveren

Wist je dat je je boeken gewoon makkelijk en snel vanuit huis kunt reserveren? Dit kan via de website van de bibliotheek of via de Iguana app. Je kunt je ook laten verrassen door een boekenpakket te bestellen. Geef via dit formulier je voorkeur door (bijvoorbeeld genre, leeftijd/leesniveau kind). De medewerkers zoeken dan maximaal 5 boeken voor je uit. Zodra je reservering of boekenpakket voor je klaar staat, ontvang je hiervan een bericht en kun je het komen ophalen.

Meer informatie
Heb je een vraag? Schroom niet en bel de Bieb. Bibliotheek Noordwest Veluwe is bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden op 085 273 3575. Daarnaast kun je je vraag stellen via social media of een e-mail sturen naar info@bibliotheeknwveluwe.nl. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de website.


Ga terug naar overzicht