Ga terug naar overzicht

Black Gospel Experience

Rhythm & Bluestime Nunspeet

Categorie: Muziek, Te gast
Datum: 06 JUN 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:00Prijs: gratis entree

Zin in een onvergetelijke blackgospel ervaring? Op donderdagavond 6 juni ’19 presenteert Veluvine Nunspeet in samenwerking met Rhythm & Bluestime Nunspeet een speciaal uitbreiding van het festival met het gratis toegankelijke The BlackGospel Experience in Concert.
Beleef een geweldig muzikaal feest tijdens dit swingend gospelconcert. Gepassioneerde gospelzang, plezier, geloofsbeleving en swingende muziek staan centraal tijdens dit concert.

Het concert start om 20:00 uur in de Rabozaal van Veluvine en is net als alle overige activiteiten van Rhythm & Bluestime Nunspeet gratis te bezoeken (vrije inloop).

BlackGospel Experience staat garant voor de ultieme blackgospel ervaring. De topsolisten van BlackGospel Experience - de Rotterdamse gospelzangeressen Joany Muskiet en Urmie Enting - zingen de sterren van de hemel en brengen een ultieme gospel ‘Experience’. Samen met het BlackGospel Experience Choir, bestaande uit projectkoorzangers uit diverse delen van nederland, brengen zij op overtuigende wijze authentieke blackgospel. Dirigent Clifton Grep is de draaiende motor achter BlackGospel Experience en de open gezellige sfeer zorgt ervoor dat u met volle teugen zult genieten en flink zult meeklappen en -zingen. DJ André Accord maakt de show compleet met zijn MC-skills en beatbox looping.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Van Den Broek Lohman Fonds Nunspeet 

 

 

Lees meer

6 & 8 juni 2019 - de 22ste Bluestime in Nunspeet!

Ook dit jaar kunnen de muziekliefhebbers in het Pinksterweekend weer genieten van twee dagen live muziek in het centrum van Nunspeet. De coordinatoren Peter van Renselaar, Bertus Walda, Richard Drost en Harry Huisman hebben – in samenwerking met de Ondernemers Vereniging Nunspeet en de deelnemende horeca - weer een mooi en afwisselend programma vastgesteld. Nieuw dit jaar is de uitbreiding van het festival met een Gospelconcert in Veluvine op donderdag 6 juni.

Bekijk hier het hele programma

Ga terug naar overzicht