Ga terug naar overzicht

Brace

Les geleerd

Categorie: Muziek
Datum: 31 MRT 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 20,00

The Voice of Holland finalist gaat het theater in

Dé comeback van 2015 staat op naam van Brace. Door zijn deelname aan The Voice of Holland won de zanger opnieuw de harten van vele Nederlanders. Op zijn zestiende scoorde hij hit na hit en stond hij met maar liefst twee nummers tegelijk in de top 10. Wat een mega doorbraak moest worden, werd een tijdelijke ondergang. Het geld en de roem eisten zijn tol.

Bijna vijftien jaar na zijn doorbraak weet hij wat hij wil; het Nederlandstalige lied op zijn eigen manier vertolken! Door zijn deelname aan The Voice of Holland weet heel Nederland hoe zijn nieuwe missie klinkt. Door de ongekende beleving in zijn nummers worden er al vergelijkingen gemaakt met Hazes en Borsato.

In deze muzikale theatervoorstelling zingt Brace in intieme setting over zijn leven en de liefde. Hij vertelt over hoe hij als probleemjongere opgeroeide in Amsterdam. Over de sterke band met zijn moeder, die geëmigreerd is en hij verschrikkelijk mist. Kortom, over zijn hoogtepunten en zijn diepe dalen.

www.bracemusic.nl

 

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Daniel Lohues

Vlier

Nieuwe, eigengemaakte songs en waargebeurde verhalen over het leven en daarna, maar ook oudere nummers uit zijn inmiddels rijke oeuvre zullen klinken in deze nagelnieuwe voorstelling vol troost, relativering en humor. In deze zoektocht naar zichzelf zorgt Daniël voor een overgetelijke theateravond!

Do
05 Apr
20:15
Muziek

Dansen met de vijand

In zijn zoektocht naar een verborgen familiegeschiedenis stuit Paul Glaser op het onvoorstelbare verhaal van zijn Tante Roosje, een Joodse danslerares van wie de echtgenoot in de Tweede Wereldoorlog sympathiseert met de NSB. De succesvolle voorstelling gaat dit seizoen slechts 6 weken in reprise, waaronder in Veluvine.

Do
12 Apr
20:15
Muziek

Niet Schieten Plus

Tijd voor een trio

Twee mannen in de herfst van hun leven plukken een fris groen blaadje. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Een kwetsbaar, herkenbaar en vooral een hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Do
19 Apr
20:15
Cabaret