Ga terug naar overzicht

Brandweerman Sam

Sam redt het circus (2+)

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 03 JAN 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 14:30Prijs: € 17,00

 

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT

Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, komt dit jaar terug naar het theater met de succesvolle familievoorstelling ‘Brandweerman Sam redt het Circus’!

Het Circus komt naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat. Deze show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin.

Kom verkleed!
Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet. Daarnaast ontvangen alle kinderen na afloop een Junior Cadetten diploma.


Deze vrolijke familiemusical is een productie van Van Hoorne Entertainment.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Fien & Teun (2+)

Feest op de boerderij

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Samen met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen familievoorstelling: ‘Feest op de boerderij!’. Met ‘Boerderij Experience’ en fotoshoot!

Za
14 Apr
14:30
Jeugd/familie