Ga terug naar overzicht

Brandweerman Sam

Sam redt het circus (2+)

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 03 JAN 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 14:30Prijs: € 17,00

Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, komt dit jaar terug naar het theater met de succesvolle familievoorstelling ‘Brandweerman Sam redt het Circus’!

Het Circus komt naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat. Deze show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin.

Kom verkleed!
Kom verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater. Na de voorstelling is er een Meet & Greet. Daarnaast ontvangen alle kinderen na afloop een Junior Cadetten diploma.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Olleke Bolleke (4+)

Een wereld vol kleur

Olleke Bolleke gaat over jezelf mogen zijn. Een beeldende voorstelling ondersteund door pianomuziek. Met associatieve verhaaltjes die aansluiten bij de wereld van peuters en kleuters. De vormgeving is eenvoudig en bestaat uit schuimrubber kubussen. Met fantasie kun je hiermee alles maken wat je wilt.

Zo
28 Jan
14:30
Jeugd/familie

Sesamstraat

Sesamstraat Festival (3+)

Nieuw: ‘Het Sesamstraat Theaterfestival’! Ontvangst in de Foyer door Elmo, kleuren in Tommie´s tekenhoek, sieraden knutselen op Ieniemienie´s sieradenterras, een toffe liedjesshow met de grootste hits in de zaal en na afloop een uitgebreide Meet & Greet met alle Sesamstraat vriendjes.

Za
03 Mrt
14:30
Jeugd/familie

Fien & Teun (2+)

Feest op de boerderij

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Samen met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen familievoorstelling: ‘Feest op de boerderij!’. Met ‘Boerderij Experience’ en fotoshoot!

Za
14 Apr
14:30
Jeugd/familie