Ga terug naar overzicht

Brandweerman Sam Live!

Het Grote Kampeeravontuur (2+)

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 29 FEB 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 14:30Prijs: € 18,00

Brandweerman Sam staat altijd paraat! Met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam terug naar het theater. Na het megasucces van ‘Sam redt het Circus’ beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur.

Kinderhelden Brandweerman Sam en Elvis gaan samen met twee bekende biologen op ontdekkingsreis. In het bos bij Piekepolder leeft namelijk een zeldzaam diertje. Ondeugende Norbert Puk gaat ook mee en verdwaalt in het bos. Er dreigt gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden? Een spiksplinternieuw en spannend avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert vol zang, dans en gewaagde reddingen.

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet! Geen drankje inbegrepen.

Lees meer
Ga terug naar overzicht