Ga terug naar overzicht

BREAKING NEWS: Titus & Fien dagelijks LIVE op Facebook

Nu de scholen sluiten en kinderen vooral thuis moeten blijven, gaan Titus en Fien, bekend van o.a. Doornroosje de Musical, dagelijks om 16:00 uur live op Facebook met Titus & Fien TV - ‘Vervelen doen we nooit!' Het tovenaarsduo is razend populair en wil absoluut niet dat kinderen zich gaan vervelen de komende weken. Daarom zijn zij 7 dagen in de week live te zien voor al hun fans

Tijdens het online programma beantwoorden Titus en Fien alle kijkersvragen. Ook mogen de kids leuke opdrachten verzinnen voor Titus en Fien, is er de Mop van de Dag en geven Titus en Fien leuke tips om de tijd door te komen en je niet te vervelen.

Dus, heb jij een vraag voor Titus & Fien, een leuke opdracht, een grappige mop of heb jij zelf tips om de tijd door te komen? Stuur dit iedere dag naar TitusenFien@VanHoorne.com. Daarmee zorg jij dat het programma nooit saai gaat worden
Natuurlijk willen Titus en Fien ook jullie prachtige tekeningen en knutselwerkjes zien! Stuur ze alleen nu niet op, maar laat papa of mama een foto maken en mailen naar TitusenFien@VanHoorne.com. Zo hoeft de postbode niet op pad met jouw creatie, maar kunnen Titus en Fien ze toch zien, verras ons!

Het programma is live te volgen op de Facebookpagina van Titus en Fien! Volg je ons nog niet, doe dat dan snel. Een dag later is de aflevering te zien via https://www.youtube.com/vanhoorneentertainment Het programma wordt dagelijks gemaakt, 7 dagen in de week, tot jullie weer terug naar school gaan, dat beloven Titus en Fien.

Vertel al je vriendjes en vriendinnetjes over 'Titus & Fien TV - 'Vervelen doen we nooit!'

 


Ga terug naar overzicht