Ga terug naar overzicht

Buiten de Lijntjes (6+)

Theatra vof

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 25 MRT 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 14:30Prijs: € 7,50

Met KidsFoyer om 13.30 uur!

Voor meneer en mevrouw Lijntje is elke dag hetzelfde. Ze staan altijd om 7 uur op. Eten een volkoren boterham met kaas. En lezen daarna samen de krant. Behalve het buitenlandse nieuws. Als je nooit buiten je eigen dorp komt, heeft het geen zin om te weten wat er in de rest van de wereld gebeurt.

Tot er op een dag een nieuwe buurvrouw naast hen komt wonen. Door de komst van deze buurvrouw in de straat verandert alles!

Buiten de lijntjes’ is een humoristische voorstelling met weinig tekst, over patronen en het durven doorbreken ervan. Want wat gebeurt er als je een keer niet binnen de lijntjes blijft?

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Fien & Teun (2+)

Feest op de boerderij

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Samen met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen familievoorstelling: ‘Feest op de boerderij!’. Met ‘Boerderij Experience’ en fotoshoot!

Za
14 Apr
14:30
Jeugd/familie

Fataal

de Musical (14+)

‘Fataal’ was een succesvolle Nederlandse speelfilm over de gevolgen van zinloos geweld. Nu brengt Homemade in de traditie van de Carry Slee musicals – dit verhaal naar het theater. Over een droom die aan barrels wordt geslagen. En over de kracht en de onmacht van liefde.

Di
17 Apr
19:30
Jeugd/familie,
Muziek

Geheim van de Wilg (4+)

Krijt

Het geheim van de wilg is een poppenspelvoorstelling over wijze dieren, over de kringloop van de natuur én over een nieuw begin. Een natuursprookje over een nieuwsgierig meisje.

Zo
06 Mei
14:30
Jeugd/familie