Ga terug naar overzicht

Buiten de Lijntjes (6+)

Theatra vof

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 31 MRT 2018Zaal: Nestlèzaal
Tijdstip: 14:30Prijs: € 7,50

Met KidsFoyer om 13.30 uur!

Een straat, een doodgewone straat. Met huizen keurig in een rijtje naast elkaar. Niets bijzonders zou je denken. In één van deze huizen woont een echtpaar: meneer en mevrouw Lijntje. Nog steeds niets bijzonders zou je denken.

De Lijntjes staan altijd om 7 uur op. Ontbijten iedere dag met een volkoren boterham met kaas. En lezen daarna samen de krant.  

Behalve het buitenlandse nieuws. Als je nooit buiten je eigen dorp komt, heeft het geen zin om te weten wat er in de rest van de wereld gebeurt. Tot er op een dag een nieuwe buurvrouw naast hen komt wonen. Niets bijzonders denk je? Wel voor De Lijntjes! Want door de komst van deze buurvrouw in de straat verandert alles. En dat is voor De Lijntjes heel bijzonder!  

Buiten de lijntjes’ is een humoristische voorstelling met weinig tekst, over patronen en het durven doorbreken ervan. Over interactie met een ander. Want wat gebeurt er als je een keer niet binnen de lijntjes blijft?

Over Theatra
Theatra maakt theater met en voor kinderen. De voorstellingen zijn eigenzinnig, humoristisch, spannend voor jong en oud en hebben altijd een educatieve achtergrond. Theatermakers Ida van Dril en Eva Mesman maakten eerder de succesvolle voorstelling De Poort, winnaar van de KijkKunstCup 2014.

Lees meer
Ga terug naar overzicht