Ga terug naar overzicht

Buurman & Buurman (3+)

gaan kamperen

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 30 DEC 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 14:00Prijs: € 18,00

Buurman en Buurman hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Ze zijn wel toe aan een welverdiende vakantie. De buurmannen hebben daarom een mooi plekje gereserveerd op de camping. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste, dat denken ze… Natuurlijk loopt alles anders en dat is uiterst lachwekkend!

Cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs brengen Buurman en Buurman voor de vijfde keer tot leven in het theater. A je to!

''De eerste aflevering van Buurman en Buurman stamt uit 1976. Nog steeds weten de twee buurmannen kinderen te laten lachen door te beginnen aan een klus die op een grappige manier mis gaat. Gelukkig weten ze al jaren op het eind een oplossing te vinden en komt alles altijd weer goed!''
Bij deze show is geen drankje inbegrepen. 

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Koffers vol Annie

Eric Beekes (4-10 jr)

Eric Beekes heeft twee koffers voor zijn muzikale reis vol met liedjes en gedichten van Annie M.G. Schmidt.Gekke, mooie, stoute liedjes en lieve, rare, leuke gedichten. Voor ouders een feest van herkenning, voor kinderen een kennismaking met een wondere wereld waarin werkelijkheid en fantasie samengaan.

Wo
05 Feb
14:00
Jeugd/familie

Brandweerman Sam Live!

Het Grote Kampeeravontuur (2+)

Met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam terug naar het theater. Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen. 

Za
29 Feb
14:30
Jeugd/familie