Ga terug naar overzicht

Vierde cabaretier van Cabaretpoel bekend

Op vrijdag 9 december speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in Veluvine in Nunspeet.  In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. De vierde cabaretier is bekend! Dat is Chris Verlaan.

Chris Verlaan weet zich prima te vermaken in het leven. Computerspelletjes spelen, stripboeken lezen en statistische berekeningen uitvoeren… Maar met gitaar en twintig man publiek is hij op zijn vrolijkst. Met zijn puntige liedjes, rake observaties en relativerende zelfspot belicht Chris zijn eigen zwakheden en die van de rare wereld om hem heen.

Kitty Goemaat won het Leeuwarder Cabaret Festival 2014. Onder het motto “Lang leve de Positiviteit!” zingt ze positieve liedjes die ze begeleidt op ukelele en gitaar. Met haar energie en spontaniteit legt ze gemakkelijk contact met de zaal. Kitty is op weg naar haar geluk. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste balans.  

Paul Schoolderman won in 2014 de juryprijs op het Utrechts Cabaret Festival en de halve finale van Cameretten. Na de aanslag op Charlie Hebdo werd zijn toon scherper. Kun je na een aanslag op de vrijheid van meningsuiting alles nog wel zeggen? Volgens Schoolderman kun je alleen gekwetst worden op die plek waar jezelf niet vrij bent. Maar hoe vrij is hij eigenlijk zelf?

Klaas Prins beklom in 2013 het podium. Sindsdien behaalde hij enkele finales (Comedyslam 2014, Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2016) en won hij de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival 2014. Absurd, energiek en onvoorspelbaar zijn drie willekeurige woorden. Maar ben je benieuwd wie Klaas Prins is? Kom dan gewoon even kijken.

 

 


Ga terug naar overzicht