Ga terug naar overzicht

Chimaera Trio

Oerlicht

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 14 AUG 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 13,50, t/m 30 jaar € 8,50

Het Chimaera Trio ontleent zijn naam aan een vuurspuwend monsterlijk wezen uit de Griekse mythologie. De naam staat symbool voor de rauwe, pure muziek en de thema’s die de drie musici kiezen. Ze nemen het publiek mee in een zoektocht naar de oorsprong van klank en licht. Componist, arrangeur en jazzpianist Tijn Wybenga schreef er op hun verzoek de verbindende muziek bij.

De leden van het Chimaera Trio, bestaande uit Annemiek de Bruin (klarinet), Irene Kok (cello) en Laurens de Man (piano), leerden elkaar kennen op het Conservatorium van Amsterdam. Ze houden zich intensief bezig met kamermuziek, waarmee ze al diverse prijzen wonnen!

Deze voorstelling is onderdeel van de NJO Muziekzomer; een jaarlijks terugkerend zomerfestival met muzikale activiteiten op de mooiste locaties in Gelderland. De organisatie is in handen van het Nationaal Jeugdorkest (NJO), dat zich richt op de ontwikkeling van jong toptalent. Bij deze voorstelling is geen drankje inbegrepen.

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht