Ga terug naar overzicht

Cliffhanger (9+)

Groen & van Lien

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 23 FEB 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 19:00Prijs: € 7,50

Het publiek bepaalt de reis van een held

Cliffhanger is het verhaal van John, een held die niet weet dat hij de held is. Een anti-held. Een saaie man, met een saai leven waarin alles altijd ontzettend saai en hetzelfde is. Totdat Monica, de koffiejuf, in zijn leven komt. Dan gaat alles in het leven van John op de kop.

Cliffhanger is geïnspireerd op 'de reis van de held’, door Joseph Campbell. Deze hoogleraar in de mythologie ontdekte door zijn studie van volksverhalen en oeroude mythes dat een aantal vertelprincipes iedere keer weer terugkeerden. Deze reis van de held vatte hij samen in twaalf stappen. Deze stappen werden de basis voor de voorstelling.

Groen en Van Lien maken filmische, komische, spannende en interactieve voorstellingen, want het publiek heeft continue invloed op het verloop van de voorstelling.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Buiten de Lijntjes (6+)

Theatra vof

Als op een dag een nieuwe buurvrouw naast de familie Lijntje komt wonen, verandert alles! Buiten de lijntjes’ is een humoristische voorstelling met weinig tekst, over patronen en het durven doorbreken ervan. Want wat gebeurt er als je een keer niet binnen de lijntjes blijft?

Zo
25 Mrt
14:30
Jeugd/familie

Fataal

de Musical (14+)

‘Fataal’ was een succesvolle Nederlandse speelfilm over de gevolgen van zinloos geweld. Nu brengt Homemade in de traditie van de Carry Slee musicals – dit verhaal naar het theater. Over een droom die aan barrels wordt geslagen. En over de kracht en de onmacht van liefde.

Di
17 Apr
19:30
Jeugd/familie,
Muziek