Ga terug naar overzicht

Cultuurkust eindvoorstellingen Toneel en Musical

Vrijdag 8 juni 2018
19.00 en 20.30 uur
Kaartverkoop via cultuurkust


De eindvoorstellingen van de toneel en musicallessen zijn weer te zien! Alle vaders, moeders, opa’s, oma’s, vrienden, vriendinnen, buren en alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom in de theaterzaal van Veluvine Nunspeet. Het reserveren van tickets wordt gezien het beperkt aantal plaatsen aangeraden en kan via http://tickets.cultuurkust.nl/

Jeugd 8-12 jaar: Bestemming (on) bekend: aanvang 19:00 uur
Er komen allerlei scenes voorbij die gaan over 'reizen'. Maar oplettendheid is geboden! Intriges, vage types, liefde, zon, zee, strand, van Sushi tot aan brie. Komt dat zien!

Jongeren 12-21 jaar: De Rode Nikies: aanvang 20:30 uur
Alice Dee heeft het thuis niet makkelijk. Haar ouders liggen in scheiding en ze heeft best vaak ruzie met haar vader. Op een avond komt ze iemand tegen. Iemand die haar begrijpt. Hij geeft haar een rode magische pil die ze besluit te slikken. Dat doet ze normaalgesproken nooit, maar deze pil ziet er zo speciaal uit… Ze ontwaakt in een wereld vol speciale mensen, de een nog vreemder dan de ander. Soms lijkt het wel alsof ze zo uit een sprookje zijn weggelopen… Maar dit is toch de jongerenvoorstelling en die zijn toch volwassen? En sprookjes daar geloven we niet meer in! Of soms toch nog een heel klein beetje?


Ga terug naar overzicht