Ga terug naar overzicht

Cursus klassieke muziek leren kennen en waarderen

Cursus cadeau bij 3 Randmeerconcerten

Ook in het komende seizoen zal Wouter Molendijk een cursus verzorgen onder de titel: ‘Dat is mooie muziek!’. De cursus is bedoeld voor mensen die zelden of nooit naar een klassiek concert gaan en iets zeggen als: "Ik vind klassieke muziek soms best mooi, daar wil ik wel meer van weten."

In vier bijeenkomsten laat Wouter je kennis maken met prachtige muziek. Het wordt afwisselend en avontuurlijk, want hij houdt niet van saai! Enkele trefwoorden zijn gezelligheid, ontspanning, ontmoeting en ontroering.

De cursus wordt gegeven in Harderwijk, in vier bijeenkomsten in het najaar. Er zijn twee groepen: een vrijdagavondgroep of een zaterdagochtendgroep. De cursus wordt toegespitst op muziek die zal klinken op de eerste vijf Randmeerconcerten. De data van de cursus en de data van de concerten staan rechts vermeld.

Cursus cadeau!
De cursus kost € 63,00. Daarvoor krijg je de vier cursusavonden èn de toegang tot drie Randmeerconcerten naar keuze. De toegang tot drie losse Randmeerconcerten kost ook € 63,00. Je krijgt de cursus dus cadeau bij het kopen van drie plaatsen voor een Randmeerconcert! De Randmeerconcerten zijn inclusief programma en koffie/thee in de pauze. De consumpties tijdens de cursusavonden zijn voor eigen rekening.

Randmeerconcerten in Veluvine zijn het EnAccord Strijkkwartet en Brisk speelt Bach.

Bel of mail Wouter als je meer wilt weten: 0341 421704 of 06 281 727 94 of harderwijk@randmeerconcerten.nl. Bij hem kun je je ook opgeven. Een cursusgroep bestaat uit ongeveer twaalf personen. Kijk voor meer informatie op: http://www.randmeerconcerten.nl/cursus.html


Ga terug naar overzicht