Ga terug naar overzicht

Daniel Lohues

Vlier

Categorie: Muziek
Datum: 05 APR 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 24,00

De voorstelling Vlier van Daniel Lohues is uitverkocht.

Wilt u op de wachtlijst komen neemt u dan contact op met de kassa via 0341-442000.

 

Ook dit jaar gaat Daniël Lohuis het hele land door. Maar dan wel met zijn nieuwe studio-album 'Vlier', deze komt uit op 2 maart. Vanaf februari start de gelijknamige theatertour van meer van zestig voorstellingen door heel Nederland, zo ook bij de Veluvine. 

In zijn eerste single getiteld 'Volle maone' beschrijft een droom waarin Cleopatra en Caesar in het maanlicht bij de zee staan. Het liedje is inmiddels volop te beluisteren op de Nederlandse radio.

Nieuwe, eigengemaakte songs en waargebeurde verhalen over het leven en daarna, maar ook oudere nummers uit zijn inmiddels rijke oeuvre zullen klinken in deze nagelnieuwe voorstelling vol troost, relativering en humor. De zoektocht naar jezelf: waar kom je vandaan en waar ga je naartoe? Thema’s die Daniël op zijn eigen manier in een vorm weet te gieten, die garant staat voor een onvergetelijke theater-avond.

Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe ondermeer onderscheidingen als een Zilveren Harp, Edison, Annie MG Schmidt prijs, hij werd Ere Burger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden prijs, de H.T. Buiskool trofee en de Culturele Prijs van Oost Nederland.

www.lohues.nl

Lees meer
Ga terug naar overzicht