Ga terug naar overzicht

Dat verdient een Liedje

Willem Gunneman & Menno Beijer

Categorie: Muziek
Datum: 13 NOV 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 19:00Prijs: € 17,50 incl. drankje

Woordkunstenaar Willem Gunneman en toetsenist Menno Beijer tekenen samen voor een unieke voorstelling met naast kleinkunstliedjes, als ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld en Frans Halsema’s ‘Voor haar’, bijzondere imPROFisaties en persoonlijke verhalen. Een show waarin het illustere tweetal in gesprek gaat en zich voortdurend afvraagt: ‘Wat verdient een liedje’. Een absolute feelgoodshow.

Over Willem Gunneman
Willem Gunneman raakt, inspireert en zingt. Zijn improvisatietalent is met recht uniek en bleef dan ook niet onopgemerkt in den lande. Met grote regelmaat verleent Willem zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma’s. Variërend van wekelijkse muzikale columns tot inhoudelijke improvisaties. Zijn teksten klonken onder meer in het Amsterdams Concertgebouw en het nieuwe De La Mar, vertolkt door klinkende namen als Karin Bloemen, Hadewych Minis en Berget Lewis. Daarnaast schrijft Willem voor tal van Nederlandse artiesten hit na hit. Het maakt Willem Gunneman tot één van de meest veelzijdige en bijzondere Woordkunstenaars van Nederland: ImPROFisaties met muziek in elke vezel.

Over Menno Beijer
Menno Beijer is één van de meest veelzijdige toetsenisten van ons land. Thuis in alle denkbare stijlen. Van eigen composities tot verrassende arrangementen. Samen met Willem treedt Menno veelvuldig voor het voetlicht.

Een programma dat verrast, verbaast en verbindt vol muzikale wendingen en imPROFisaties
Kortom: Een must 'hear and see'!

'Wat Willem doet daar doen wij cabaretiers een week over"
Herman Finkers

“Een voorstelling waarbij je je voortdurend afvraagt of het geen doorgestoken kaart is”
FZ Magazine

Lees meer
Ga terug naar overzicht