Ga terug naar overzicht

De Bibliotheek in stappen weer open

De vestigingen van Bibliotheek Noordwest Veluwe gaan weer in stappen open. De Bibliotheek begint met de Afhaalbieb. Hiervoor kan je vanaf 11 mei boeken en andere media reserveren. De week daarna, vanaf 18 mei, kun je die ophalen en ook geleend werk terugbrengen. En vanaf 2 juni is iedereen weer van harte welkom om zelf boeken uit te zoeken.

Reserveren vanaf 11 mei
De Afhaalbieb start op maandag 11 mei. Dan kun je zelf maximaal tien titels reserveren op de gebruikelijke manier: via de website of in de Iguana app. De leentermijn van alle materialen is tijdelijk verlengd naar zes weken.

Afhalen en inleveren vanaf 18 mei

De gereserveerde werken liggen dan vanaf maandag 18 mei twee weken voor je klaar. Ook kun je dan weer boeken inleveren. Staat er een rij? Kom dan op een ander moment terug, de bibliotheek heeft ruime openingstijden. In Nunspeet is de bibliotheek op werkdagen open van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur.

Zelf boeken uitkiezen vanaf 2 juni

De dag na Pinksteren, dinsdag 2 juni, mag je onder bepaalde voorwaarden zelf weer boeken opzoeken. Over de openingstijden en verdere details lees je de komende tijd meer op de website van Bibliotheek Noordwest Veluwe. Deze diensten zijn alleen mogelijk als we ons met z’n allen houden aan de regels van het RIVM. Veiligheid staat voorop.

Meer informatie over het opengaan van de bibliotheek is te vinden op hun website of bekijk de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, dan kun je maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur contact opnemen via 085 273 3575 of door een e-mail te sturen naar info@bibliotheeknwveluwe.nl.


Ga terug naar overzicht