Ga terug naar overzicht

De Fransse Eijkel

speelt De Fransse Eijkel speelt

Categorie: Cabaret
Datum: 16 NOV 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 18,00, incl. drankje

Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg zijn onbevangen, absurdistisch, muzikaal, dynamisch en hebben een aversie tegen de hokjesgeest. Een cabaretperformance speciaal voor introverte twintigers, swingende gehandicapten, hondsbrutale dierenvrienden, gehaaide homoseksuelen, intolerante hipsters, bronstige kleuters, artistieke vluchtelingen, punctuele bovenburen, zelfingenomen senioren, gebalanceerde zwaarlijvigen, bewonderaars van Viola Holt en iedereen die zich niet in deze opsomming herkent.

De Fransse Eijkel bestaat uit Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg. Ze leerden elkaar in 2011 kennen op de Frank Sanders Akademie. Na hun opleiding succesvol te hebben afgerond besloten ze in 2015 de krachten te bundelen en verder te gaan als De Fransse Eijkel. In 2016 wonnen ze de publieksprijs tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival.

www.defransseeijkel.nl 

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

Kom voorafgaand een hapje eten in ons Theaterrestaurant De Fabriek, we serveren al een hoofdgerecht  vanaf € 15,95 p.p. Of boek ons borrelarrangement a € 3,75 p.p. We serveren in de pauze (of na de voorstelling) een borrelplank met heerlijk hapjes en zetten uw gewenste (pauze)drankje erbij klaar. U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten. Het theaterdiner kunt u ook direct meeboeken of reserveren via onderstaande button < Meer info.

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht