Ga terug naar overzicht

Debby Petter - 20.15 uur

De liefde voorbij (reprise)

Categorie: Toneel
Datum: 25 NOV 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 18,00 incl. drankje

Een man en een vrouw. Bijna vijfendertig jaar getrouwd. Een goed huwelijk? Zij vinden van wel. En soms ook niet. Een gewoon huwelijk dus. Op een avond vertelt hij zijn vrouw dat hij een geheim heeft. Er volgt een ruzie en hij verlaat boos het huis. Twee uur later is hij dood. Zelfmoord? Waarschijnlijk niet. Een dom ongeluk? Zou kunnen. Zij is bodemloos verdrietig. Om zijn dood en om het geheim.

Debby Petter vertelt het in een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog. Een voorstelling over liefde, geluk en over de vraag wat geluk is. En wat echt is. Bestaat er echt geluk?

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Goesting

Vera Mann - 20.15 uur

Vera Mann neemt je mee in een reis door haar leven, ondersteund met muziek van Brel, Piaf, Streisand, Joni Mitchell en Sondheim. Vrolijke en minder vrolijke verhalen over het vrouwenleven in het theater. Vol zang en muziek!

Vr
16 Okt
20:15
Muziek

Iris Hond

Home

Wegens het succes van de tour van dit voorjaar komt Iris terug naar de theaters met een reprise van Home. In deze voorstelling vertelt Iris bijzondere verhalen van anderen. Mensen met een uitzonderlijke thuissituatie, die elk op eigen wijze op zoek zijn naar geborgenheid.

Do
05 Nov
19:00
Klassiek,
Muziek