Ga terug naar overzicht

Demain Tout Commence

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 22 NOV 2017Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,00

Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin (Clémence Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria.

Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug…

Met: Omar Sy, Antoine Bertrand, Clémence Poésy, Gloria Colston en Ashley Walters
Regie: Hugo Gélin
Genre: drama, komedie
Leeftijd: 9+
Frankrijk - 2016 - 117 minuten

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

La La Land

Friday Movie Night

Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. En jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen jazzclub. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen het hectische leven in Hollywood?

Vr
03 Nov
20:00
Film

Spotlight

Filmhuis

In het indrukwekkende filmdrama Spotlight stuit journalisten van The Boston Globe op een zedenzaak binnen de katholieke gemeenschap die uiteindelijk één van de grootste schandalen uit de Amerikaanse geschiedenis werd.

Wo
08 Nov
20:00
Film

Demain Tout Commence

Filmhuis

Samuel leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin, een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria.

Wo
22 Nov
20:00
Film