Ga terug naar overzicht

Den Skyldige

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 19 APR 2019 
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,25 incl. drankje

Den Skyldige (de schuldige) is een Deens topstuk. In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met zijn telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden. Al snel blijkt dat het misdrijf waar hij mee te maken heeft, veel groter is dan hij eigenlijk dacht.

Geregisseerd door: Gustav Möller
Hoofdrollen: Jakob Cedergren, Jessica Dinnage en Johan Olsen

Jaar: 2018 
Genre: Drama 
Duur: 85 min. 
Land: Denemarken 

 

Lees meer

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Bankier van het Verzet

Filmhuis

Twee broers bedenken de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit gesluisd. Bankier van het Verzet is het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld.

Vr
03 Mei
20:00
Film

Du Forsvinder

Filmhuis

De gerespecteerde schooldirecteur Frederik wordt gearresteerd en beschuldigd van miljoenenfraude. Het blijkt echter dat hij al drie jaar een hersentumor heeft, die zijn persoonlijkheid heeft veranderd. Zijn vrouw Mia probeert hem daarom, met de hulp van advocaat Bernard, vrij te pleiten en zo haar gezin te redden.

Vr
17 Mei
20:00
Film