Ga terug naar overzicht

Denise Jennah

ELLA!

Categorie: Muziek
Datum: 20 APR 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 20,00 incl. drankje

ELLA! gaat over het leven van de legendarische Jazzzangeres Ella Fitzgerald, de First Lady of Song.

Weinigen weten dat achter de glansrijke carrière van Ella Fitzgerald een grimmige jeugd schuil ging. Ella’s moeder stierf toen ze vijftien jaar oud was en daarna raakte haar leven in een vrije val. Tot zij op een avond de legendarische ‘Amateur Night’ in het Apollo Theatre in Harlem, New York, won. Vanaf dat moment veranderde haar leven spectaculair en groeide ze uit tot de ‘Queen of Jazz’.

Denise Jannah tourt over de hele wereld, ze is de eerste Nederlandse muzikant die een platencontract tekende bij het vermaarde Amerikaanse Jazzlabel Blue Note Records, stond al zeven keer op North Sea Jazz Festival. Denise Jannah won al twee Edisons werd in 2009 wordt benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Naast haar internationale zangcarrière trad Denise Jannah op in diverse musicals waaronder 'A Night at the Cotton Club', 'Ain't Misbehaving' en 'Joe, de Musical'.

Lees meer

Theaterdiner


Voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij ons ook een hapje eten in ons theaterrestaurant 'De Fabriek'. U heeft de keuze uit een driegangendiner à € 23,50 p.p. of een speciale dagschotel à € 15,95 p.p. U bent, ivm de aanvangstijd van de voorstelling, van harte welkom om rond 18:00 uur aan tafel te gaan.

Reserveren is wenselijk, gelieve minimaal één dag voor de voorstelling via onderstaand formulier of via 088-850 77 66.

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ik reserveer voor *
captcha
Ga terug naar overzicht