Ga terug naar overzicht

DePianoshow.nl

Kevin Siebelink & Friends

Categorie: Muziek
Datum: 19 OKT 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 17,50 incl. drankje

Kevin Siebelink weet als geen ander hoe hij de zaal op zijn kop moet zetten. Samen met diverse ‘Friends’ zet hij, achter zijn overweldigende piano, de zaal volledig op z’n kop. Maak je op voor een avond vol entertainment van het hoogste niveau waarin het publiek de hoofdrol speelt. Kevin en friends spelen alles op verzoek! Oftewel ‘u roept, wij spelen’. 

Op deze avond bouwen we de Veluvine om tot het grootste café van de Veluwe. Van de grootste klassiekers tot de nieuwste hits, van Hazes tot House, je hoort ze allemaal! Een ouderwets avondje uit voor jong en oud met diverse gastoptredens. Stoelen aan de kant en enjoy!

Kevin Siebelink begon zijn carrière in 2010 en heeft inmiddels plaatsgenomenin het rijtje met de beste piano entertainers. Vanaf zijn 16e kwam de passie voorhet piano spelen vervolgt door het zingen vanaf zijn 18e. Momenteel is hij niet meer weg te denken uit de bekendere piano bars in Nederland. Zijn repertoire gaat van de jaren 60 tot aan muziek van nu.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Pieter Derks

Voor wat het waard is

Pieter Derks gaat afrekenen. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. Met alle onzin die ons dagelijks wordt verkocht. En dat doet hij op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Hij peutert aan wat we zo vanzelfsprekend vinden. Zijn doel? Een vrolijke avond!

Do
26 Mrt
20:15
Cabaret

Van Dik Hout

25 jaar

Van Dik Hout bestaat 25 jaar en dat vieren ze graag met u. In een akoestische en intieme setting speelt de band een overzicht van hun indrukwekkende oeuvre met klassiekers als ‘Stil in mij’, ’Alles of niets’, ‘Mijn houten hart’ en ‘Zij maakt het verschil’. Tijd voor een avond vol toonaangevende Nederpop!

Vr
10 Apr
20:15
Muziek