Ga terug naar overzicht

Dolittle (6+)

Kinderfilmhuis (NED gesproken)

Categorie: Film, Jeugd/familie
Datum: 21 OKT 2020Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 14:00Prijs: € 6,-

De excentrieke Dr. John Dolittle leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en hij nieuwe wonderlijke wezens ontdekt. Op deze zoektocht krijgt de dokter gezelschap van een jonge leerling en een bonte stoet aan dierenvrienden, waaronder een paniekerige gorilla, een enthousiaste maar onnozele eend, een cynische struisvogel die continu kibbelt met een vrolijke ijsbeer en een eigenwijze papegaai.

Kaartverkoop kinderfilm

Kinderen hoeven geen afstand meer te houden ten aanzien van andere volwassenen, zij kunnen dus bijna altijd nog naar binnen.

Als volwassene ben je verplicht een volwassen kaartje af te nemen. Op deze manier is het voor ons mogelijk de juiste opstelling samen te stellen.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Peppa Pig Live!

Schoolreisje naar het strand (2+)

Beleef het leukste dagje uit met Peppa Pig in de spetterende familievoorstelling: ‘Schoolreisje naar het Strand’. Compleet met nieuwe liedjes, swingende dansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen!

Za
14 Nov
14:00
Jeugd/familie