Ga terug naar overzicht

Doornroosje De Musical

Sita Vermeulen, Titus & Fien e.a. (4+)

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 05 OKT 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 14:30Prijs: € 18,00

Je valt zeker niet in slaap bij deze magische musical boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor! Doornroosje De Musical is een adembenemende, feeërieke voorstelling voor de hele familie! De rol van Doornroosje wordt gespeeld door Sita en natuurlijk zijn ook het populaire tovenaarsduo, Titus & Fien weer van de partij voor de dagelijkse portie lachen, gieren, brullen!

Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel werd een aantal jaren geleden al omgetoverd tot een magische familievoorstelling en zal, in een geheel nieuw jasje, opnieuw een plekje veroveren in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders.

Kom je verkleed naar Veluvine? Je maakt dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop kan je ook nog op de foto met alle acteurs of lekker dansen bij de Sprookjesafterparty.

Vanaf 4 jaar, inclusief meet&greet, exclusief drankje. 

 

 

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Brandweerman Sam Live!

Het Grote Kampeeravontuur (2+)

Met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam terug naar het theater. Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen. 

Za
29 Feb
14:30
Jeugd/familie