Ga terug naar overzicht

Du Forsvinder

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 17 MEI 2019 
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,25 incl. drankje

In het ziekenhuis wordt ontdekt dat Frederik, gerespecteerd schooldirecteur, al een lange tijd een hersentumor heeft. Kort daarna wordt hij gearresteerd op verdenking van miljoenenfraude. De arrestatie veroorzaakt een schok binnen zijn gezin en de school. Aan het denken gezet door vragen van de arts die de hersentumor ontdekte, vermoedt zijn vrouw, Mia, dat het gedrag veroorzaakt werd door zijn ziekte. Ze schakelt de hulp in van een advocaat. Dit is het begin van een spel van schuld en verantwoordelijkheid. Want wie treft blaam: Frederik of de hersentumor?

Geregisseerd door: Peter Schønau Fog 
Hoofdrollen: Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas, Michael Nyqvist 

Jaar: 2017 
Genre: Drama
Duur: 118 min. 
Land: Denemarken 

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

The Children Act

Filmhuis

Fiona Maye, rechter van het Hooggerechtshof, stort zich op een ingewikkelde zaak - de 17-jarige Adam heeft leukemie en zal zonder een bloedtransfusie niet lang meer leven. Vanwege zijn geloof weigert Adam medische hulp te accepteren. Fiona moet besluiten of hij te jong is om zelf over leven en dood te beslissen.

Vr
12 Apr
20:00
Film

Figlia Mia

Filmhuis

Het rustige leven van Tina en haar moeder Vittoria op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica haar biologische moeder is. Ze wordt verscheurd door haar liefde voor haar twee moeders. Een verhaal over onvolmaakt moederschap en onlosmakelijke banden..

Vr
24 Mei
20:00
Film