Ga terug naar overzicht

Ed Struijlaart

Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran

Categorie: Muziek
Datum: 04 OKT 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 21,00 incl. drankje

Toen Ed op zijn negende Eric Clapton op de televisie zag wist hij twee dingen zeker: Ik wil zo'n baard en ik wil zo'n gitaar. Voor de baard moest hij nog even geduld hebben, maar vanaf dat moment is de gitaar zijn leven gaan bepalen.

Tijdens zijn theatervoorstelling 'Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’, die na een zeer succesvol eerste seizoen nu in reprise gaat, brengt Struijlaart een ode aan de gitaar en aan zijn helden. Van de ‘Crossroads’ van Robert Johnson naar het ‘Seattle’ van Jimi Hendrix.

Waarom is Clapton's unplugged optreden zo legendarisch en waarom weet Ed Sheeran in zijn eentje, alleen gewapend met een akoestische gitaar en een loopstation, avond aan avond Wembley uit te verkopen? Waarom is de gitaar anno 2019 nog steeds bepalend in de popmuziek? Dit alles en meer in ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’. 

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

DePianoshow.nl

Kevin Siebelink & Friends

Kevin weet als geen ander hoe hij de zaal op zijn kop moet zetten. Samen met diverse ‘Friends’ zet hij, achter zijn overweldigende piano, de zaal volledig op z’n kop. Maak je op voor een avond vol entertainment van het hoogste niveau waarin het publiek de hoofdrol speelt. 

Za
19 Okt
20:15
Muziek

Javier Guzman

Guzmán

Guzman kijkt terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt dingen die u nog niet van hem wist. Dingen waar u normaal gesproken misschien niet om moet lachen, maar deze avond wel. Want dat staat al vast.

Za
07 Dec
20:15
Cabaret