Ga terug naar overzicht

Edsilia Rombley

The Piano Ballads & More

Categorie: Muziek
Datum: 06 APR 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 25,75, incl. drankje

In 2019 keert Edsilia Rombley terug in de theaters met haar nieuwe show The Piano Ballads & More.
Het idee ontstond tijdens het samenstellen van haar nieuwe album The Piano Ballads Volume II dat in het najaar van 2018 uitkomt. De theatershow bestaat uit een aaneenschakeling van prachtige liedjes, gebracht vanuit een verrassend kleine setting.
Edsilia presenteert eigen nummers afgewisseld met geweldige covers die zij op sprankelende wijze weet om te toveren tot een eigen geluid. Haar persoonlijke anekdotes, gevoel voor humor en interactie met het publiek maken The Piano Ballads & More een intense show die ontroert en vermaakt.

www.edsiliarombley.com 

 

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

Kom voorafgaand een hapje eten in ons Theaterrestaurant De Fabriek, we serveren al een 3 gangen theaterdiner voor slechts € 24,95 p.p. Of boek ons borrelarrangement a € 3,95 p.p. We serveren in de pauze (of na de voorstelling) een borrelplank met heerlijk hapjes en zetten uw gewenste (pauze)drankje erbij klaar. U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten. Het theaterdiner kunt u ook direct meeboeken of reserveren via onderstaande button. > Meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht