Ga terug naar overzicht

Een feestelijk welkom!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website! Vol met informatie over onze nieuwe theatervoorstellingen, films en exposities maar ook met informatie over onze verhuurmogelijkheden en introduceren wij graag onze vaste bewoners.

Ook zijn we trots op het feit dat Veluvine haar eerste lustrum viert; in november zijn de deuren alweer 5 jaar geopend! Wie had ooit gedacht dat Veluvine zo’n ontmoetingsplaats zou worden. Dat het een bruisend centrum zou zijn voor cultuur, verenigingsleven, welzijn, vrijwilligerswerk, sport, onderwijs, bedrijfsleven en noem maar op.
Ja, op ‘papier’ was dit wel bedacht, hetzij sceptisch door enkelen in twijfel genomen. Maar dat het ook werkelijk gelukt is en we na 5 jaar zo midden in de samenleving staan, dat hebben we te danken aan u. U als bezoeker, als deelnemer, als vrijwilliger, als medewerker, als collega……..
Dank voor deze samenwerking en het vertrouwen de afgelopen 5 jaar!

Ook dit seizoen hebben we met veel zorg een prachtig programma samengesteld. Vind en bezoek alle bekende en beminde artiesten, maar ontdek zeker ook de nieuwkomers. Deze groep Jonge Talenten zijn immers de toekomst, wie weet waar zij over 5 jaar staan?! Veluvine biedt hen graag een podium, cultuur moet immers blijven bloeien en jonge aanwas is daarbij van groot belang. Hopelijk beloont u hun bewonderenswaardige keuze om in deze tijd hun passie te volgen. Samen werken we in ieder geval hard aan cultureel ondernemerschap!

Naast jonge talenten op het podium zien we ook graag jonge bezoekers in Veluvine, zo hebben we aankomend jaar weer extra kindervoorstellingen en leuke kinderfilms geprogrammeerd. Daarnaast zijn voor de jeugd speciale tarieven voor de Jong Talent in Concert uitvoeringen en de Gedichtendag in het leven geroepen. Voor slechts € 2,50 beleef je al cultuur!

Bekijk ook de uitgebreide informatie over de exposities, de nieuwe filmladder-actie en onze Vrienden van Veluvine mogelijkheid. Samen blijven we vernieuwen en hard werken aan een bruisend Veluvine. Wilt u ons hierbij ondersteunen? We zijn altijd op zoek naar betrokken en enthousiaste vrijwilligers.

Namens alle medewerkers en vrijwilligers een feestelijk welkom en graag tot ziens!

Hannelore Bosch, ‘Trots op Veluvine’
Directeur


Ga terug naar overzicht