Ga terug naar overzicht

Ekaterina Levental

De Weg

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 13 MEI 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 25,00 incl. drankje

De voorstelling is i.v.m. Corona verplaatst van 28 maart naar woensdag 13 mei.
Via dit nieuwsbericht houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen als gevolg van Corona.

De mezzosopraan en harpiste vertelt haar indrukwekkende migratieverhaal in een one-womanshow. In deze persoonlijke muziekvoorstelling neemt zangeres en harpiste Ekaterina Levental u mee op de weg die zij als tiener aflegde. Die weg leidde van land naar land, toen zij en haar familie na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie als gevolg van oplaaiend antisemitisme niet in Oezbekistan konden blijven.

Ekaterina speelt harp, zingt, danst en vertelt over haar afkomst en hoe deze van de ene dag op de andere dag bepalend werd in het alledaagse leven. Hoe ze op haar weg zocht naar het sprookje, zoals ze dat kende uit het theater. Prachtige muziek illustreert in dit soloconcert de emotionele kant van de vlucht. Een veelbewogen weg naar de toekomst.

''Ze was nog een verlegen tiener toen ze Oezbekistan ontvluchtte. Nu is Ekaterina Levental (1977) een succesvol zangeres en theaterperformer!'' 

Dit concert is onderdeel van de Randmeerconcerten. 

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht