Ga terug naar overzicht

Categorie: Film
Datum: 09 NOV 2018Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,00, incl. drankje

Vier ex-dienaren van God wonen samen in een afgelegen huisje aan de Chileense kust. Allen zijn hierheen gestuurd om zich te reinigen van hun zonden uit het verleden. Ze leven volgens een strikt maar redelijk aangenaam regime, onder het toeziend oog van een vrouwelijke huisbewaarder. De komst van een vijfde man doorbreekt de broze stabiliteit van hun dagelijkse routine; de man brengt de geschiedenis met zich mee die ze allemaal het liefst achter zich hadden gelaten.

EL CLUB is een origineel drama met een cynische ondertoon van regisseur Pablo Larraín, bekend van de Oscargenomineerde film NO (met Gael García Bernal) en TONY MANERO. De film werd lovend ontvangen door de pers op het filmfestival van Berlijn 2015 en won hier de Jury Grand Prix.

Met: Alfredo Castro, Roberto Farías, Antonia Zegers, Jaime Vadell
Regie: Pablo Larraín
Genre: Drama
Leeftijd: 16+
CL – 2015 – 97 min

Maak uw avondje uit compleet!

Kom voorafgaand een hapje eten in ons Theaterrestaurant De Fabriek, we serveren al een 3 gangen theaterdiner voor slechts € 23,95 p.p. Of boek ons borrelarrangement a € 3,75 p.p. We serveren in de pauze (of na de voorstelling) een borrelplank met heerlijk hapjes en zetten uw gewenste (pauze)drankje erbij klaar. U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten. Het theaterdiner kunt u ook direct meeboeken of reserveren via onderstaande button. < Meer info

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Jackie

Filmhuis

In Jackie kruipt Oscarwinnares Natalie Portman in de huid van First Lady Jackie Kennedy. De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady. Een periode waarin de hele wereld zijn blik richtte op de beroemde weduwe.

Vr