Ga terug naar overzicht

Ensemble De Formule

Gevangen in Waanzin

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 06 AUG 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 13,50, t/m 30 jaar € 8,50

Wie ben ik? Welk nut heeft mijn bestaan? Vragen die we liever ontwijken door ons te laten afleiden door de nieuwste Netflixserie, de hipste modetrends of de continue stroom berichten op onze smartphones. Ensemble De Formule gaat deze vragen echter niet uit de weg. Sterker nog, de vijf jonge musici gaan actief op zoek naar de antwoorden.

In de voorstelling Gevangen in Waanzin doen ze dit aan de hand van de muziek van de Russische componist Dimitri Sjostakovitsj. Samen met opera- en muziektheaterregisseur Kenza Koutchoukali hebben zij een veelzijdig programma ontwikkeld. Spring met hen in het diepe en kom tot inzicht via een fijnzinnig samenspel van muziek, poëzie en choreografie!

Deze voorstelling is onderdeel van de NJO Muziekzomer; een jaarlijks terugkerend zomerfestival met muzikale activiteiten op de mooiste locaties in Gelderland. De organisatie is in handen van het Nationaal Jeugdorkest (NJO), dat zich richt op de ontwikkeling van jong toptalent. Bij deze voorstelling is geen drankje inbegrepen.

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht