Ga terug naar overzicht

Ensemble Mescolare

Mescolare goes hybrid

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 18 AUG 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 10,00, t/m 30 jaar € 7,50

Blaasensemble Mescolare zoekt voortdurend naar een nieuw geluid en innoveert door jazz en klassieke invloeden te combineren. Door te spelen met de mogelijkheden die trombones en saxofoons te bieden hebben verrassen ze het publiek keer op keer met een verfrissende blik op bestaand repertoire. Deze Muziekzomer zet het ensemble een nieuwe stap: zij nodigen een jazztrio uit om mee te spelen en groeien zo van kwartet naar septet. Daarnaast vragen ze verschillende componisten om nieuwe stukken te schrijven. Met het uitgebreide ensemble hebben de componisten een breed scala aan muzikale mogelijkheden tot hun beschikking.

Mescolare zal deze zomer in Veluvine laten zien dat verschillende muzikale werelden heel goed samen te brengen zijn in één hybride programma. Laat u wegblazen tijdens een muzikaal feestje!

Stephanie Francke - saxofoons
Ilse Bies - saxofoons
Junior Huigen - trombone
Jesse van der Ham - bastrombone
Kaori Neus - piano
Daniël de Boer - contrabas
Robin van Rhijn - drums

‘Dit concert wordt mogelijk gemaakt door het Van den Broek Lohman Fonds’

www.njo.nl en www.muziekzomer.nl 

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

 

 

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Gelders Fanfare Orkest

Nieuwjaarsconcert

Het concert is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van Veluvine; hét nieuwjaarsconcert van het Gelders Fanfare Orkest. Ook tijdens dit Nieuwjaarsconcert zal de winnaar van de Jonge Solisten-auditie de kans krijgen om zich aan het publiek te presenteren.

Za
12 Jan
20:15
Klassiek,
Muziek

Martijn & Stefan Blaak

Randmeerconcert

De gebroeders Blaak behoren tot de top van de pianoduo’s van hun generatie. Beiden zijn in 2003 cum laude afgestudeerd aan de Messiaen Academie en spelen regelmatig voor radio en televisie. De broers spelen de Canto Ostinato van Simeon ten Holt op twee vleugels.  

Za
23 Feb
20:00
Klassiek,
Muziek