Ga terug naar overzicht

Er even lekker tussenuit in december? Het kán in Veluvine!

UPDATE 15/12/2020: Onderstaand bericht is inmiddels ingehaald door de werkelijkheid. Vanaf 15 december t/m 19 januari 2021 zijn alle activiteiten van Veluvine afgelast. Het pand blijft deels open voor onze participanten.

De kerstlichtjes branden bij Veluvine. De deuren zijn open. Tot het eind van 2020 is er een klein maar fijn programma voor wie wel aan een verzetje toe is. Onder de noemer ‘Door met 30’ kunnen momenteel maximaal 30 bezoekers per keer een voorstelling of film bezoeken, in een intieme exclusieve setting. Juist dat maakt een bezoek aan Veluvine tot een bijzondere beleving.

Nu de meeste uitgaansgelegenheden helaas gesloten moeten blijven, een mooie bestemming voor een uitje met familie en vrienden tijdens ‘The Most Wonderful Time of the Year’. En dit alles natuurlijk volledig veilig en op 1,5 meter!

Het ultieme kerstgevoel
Voor de kerstliefhebber draait op 11 en 17 december de romantische film ‘Last Christmas’ met de onvergetelijke muziek van George Michael en Wham! Maar er is meer, want op 23 december vertelt Joke de Kruijf in een muzikale theatervoorstelling haar kerstverhaal aan de hand van haar favoriete songs. In ‘The Voice of Christmas’ wisselt ze uptempo songs af met prachtige ballads in een sfeervol decor.

Comedy weekend
Even de boel de boel laten tijdens een avondje lachen? Hiervoor is het Comedy weekend op 18 en 19 december ideaal. Voor stand up comedy fans komt de Knock Out Comedy Crew naar Nunspeet met een geweldige line up van maar liefst 5 stand up comedians. Ook de in Nunspeet geliefde Jacob Spoelstra is van de partij. In 2019 trok hij een volle zaal in Veluvine met zijn Oudejaarsvoorstelling. Een ding is zeker. Lachen zul je! Ben je meer van de scherpere humor, dan ben je aan het juiste adres bij Emiel van der Logt. In zijn avondvullende programma ‘Serieus?!’ komen zijn onnavolgbare logica en hersenspinsels samen om het te hebben over de dingen die echt belangrijk zijn: liefde, vrijheid en doen waar je zin in hebt.

Tik Tok fans opgelet!
Veluvine sluit het jaar af met dé ideale voorstelling voor jonge theaterbezoekers. Mylène & Rosanne (o.a. bekend van het Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen) geven in de kerstvakantie op 30 december twee vrolijke en spetterende concerten. De tweeling met 150.000 volgers op Instagram en 500.000 (!) op Tik Tok maken zelfs een originele Tik Tok die ze delen met het publiek. En je kunt ze vragen te stellen!

Bestel hier je tickets online of op werkdagen aan de kassa van Veluvine.


Ga terug naar overzicht