Ga terug naar overzicht

Opening expositie op zat 10 nov

Op zaterdag 10 november opent in Veluvine de expositie van Nathalie Roelofsen en René Wagemakers.

Nathalie Roelofsen ontwerpt en maakt op creatieve wijze eigen stof van o.a. merinowol, zijde en vlasvezels. Met patronen en kleuren uit de bloemsierkunst worden van de zelfgemaakte stof unieke hoeden, shawls, kleding etc. gemaakt.

René Wagemakers  begon zijn professionele carriére als kunstschilder in zijn geboorteland (Nederland) met een opleiding aan de kunst academies in resp. Tilburg en Amsterdam. In 1980 emigreerde hij naar Californië USA. Vóór dat hij naar de USA emigreerde heeft hij een tijdlang in Nunspeet gewoond en gewerkt. De gemeente Nunspeet heeft uit die periode een flink aantal werken verkregen (vooral landschappen, in aquarel). Met toestemming van de kunstenaar wordt dit werk in een “verkoopexpositie” in Veluvine aangeboden.

Veluvine nodigt u vriendelijk uit voor de opening van de expositie op zaterdag 10 november om 14.30 uur in de Lentink de Jonge Zaal van Veluvine Nunspeet! Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom in onze Foyer. 

Plaats: Veluvine, F.A. Molijnlaan 186, 8071 AK Nunspeet

Periode: 10 nov t/m 14 jan 2019

U kunt de expositie bezoeken tijdens openingstijden van Veluvine. De expositie in de Lentink de Jonge Zaal zijn niet te bezichtigen indien de zaal verhuurd is. Het is daarom verstandig om vooraf te informeren of de zaal beschikbaar is, via 0341 - 442000.


Ga terug naar overzicht