Ga terug naar overzicht

Familiefestival KLEURRIJK

Ontdek de wereld van theater en kunst

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 26 OKT 2019Zaal: divers
Tijdstip: 09:30Prijs: gratis

Voor de vierde keer op rij organiseert Veluvine een interactieve ochtend waarbij kinderen op een toegankelijke manier kennis kunnen maken met theater en kunst. Het Familiefestival KLEURRIJK (2 tot 6 jaar) is een feest van kleurexplosies, vormverrassingen en dansende kunstwerken.

De foyer van Veluvine wordt omgetoverd tot een interactieve speeltuin en een wondere wereld van kleuren en figuren, waar regels vervagen en fantasie en plezier alle ruimte krijgen. Bouw je eigen totempaal van abstracte vormen of duik in een levensgrote blokkendoos! Daarnaast zijn er twee gratis voorstellingen te zien. We raden wel aan om op tijd te komen, want vol = vol.

Geel (2+) - 10.00 & 11.45 uur
Met mime, livemuziek en animaties wordt het publiek meegenomen door een geel meisje en een gele muzikant in een gele wereld. Tot er een blauw meisje met een blauwe koffer verschijnt en ze ontdekken dat ze met geel en blauw groen krijgen en zo een kleurrijke wereld kunnen creëren. 

Het Grote Kleurenballet (4+) - 10.15 uur
Een grote gele bal met vrouwenbenen doet een spectaculaire draai, een stoere blauwe streep met armen beweegt strak op de maat van de muziek. Steeds meer fascinerende kleuren en vormen komen het podium op. De beeldende kunst komt letterlijk tot leven! Het Grote Kleurenballet is een voorstelling vol hilarische momenten!

I.s.m Bibliotheek NWV Veluwe en Rabobank Noord Veluwe e.a. 
Geen drankje inbegrepen.

Lees meer
Ga terug naar overzicht