Ga terug naar overzicht

Familiefestival KLEURRIJK

Ontdek de wereld van theater en kunst

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 26 OKT 2019Zaal: divers
Tijdstip: 09:30Prijs: gratis

Familiefestival KLEURRIJK (2 tot 6 jaar) is een feest van kleurexplosies, vormverrassingen en dansende kunstwerken. Al in de foyer ontdekken bezoekers een wondere wereld van kleuren en figuren, waar regels vervagen en fantasie en plezier alle ruimte krijgen. In de aangrenzende zalen zijn twee theatervoorstellingen te zien:

Voorstelling Geel (2+)
Met mime, livemuziek en animaties wordt het publiek meegenomen door een geel meisje en een gele muzikant in een gele wereld. Tot er een blauw meisje met een blauwe koffer verschijnt.

Voorstelling Het Grote Kleurenballet (4+)
Een grote gele bal met vrouwenbenen doet een spectaculaire draai, een stoere blauwe streep met armen beweegt strak op de maat van de muziek. Steeds meer fascinerende kleuren en vormen komen het podium op. De beeldende kunst komt letterlijk tot leven!

I.s.m Bibliotheek NWV Veluwe en Rabobank Noord Veluwe e.a. 
Geen drankje inbegrepen.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Buurman & Buurman

Gaan kamperen (3+)

Buurman en Buurman hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is verbouwd. Tijd voor een welverdiende kampeervakantie. Even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Alles loopt anders en dat is weer uiterst lachwekkend!

Ma
30 Dec
14:00
Jeugd/familie

Juf Roos (2+)

gaat op vakantie

Miljoenen kinderen hebben de YouTube-helden Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten. In een oer-Hollandse setting beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen ze oer-Hollandse liedjes. Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee deze kinderhelden.

Za
18 Apr
13:30
Jeugd/familie