Ga terug naar overzicht

Fanfare Repertoire Festival

Congres & concertreeks

Categorie: Muziek, Te gast
Datum: 30 NOV 2019Zaal: divers
Tijdstip: 09:30Prijs: € 15,- per dag en/of concert, passepartout € 25,-

Op 29 & 30 november vindt de tweede editie van het Fanfare Repertoire Festival plaats. Dit festival wordt georganiseerd door Stichting CRON, een stichting die zich inzet voor de ontwikkeling van repertoire voor blaasorkesten. Kom kennis maken met nieuw repertoire voor fanfare orkesten, overleg op het Uitgeversplein met uitgevers of ontmoet de componisten achter de werken!

Zaterdag 30 november

Zaterdag start met het seminar ‘Programmeren en presenteren’ door Ab Nieuwdorp. Hij gaat hierbij in op verschillende vragen, waaronder ‘Hoe presenteer je het repertoire?’ en ‘Wat is de rol van een muziekcommissie?' Daarnaast kunt u komen luisteren naar de Reading Session met de Fanfare ‘Bereden Wapens’, waar nieuwe composities worden uitgelegd en gespeeld. De zaterdagavond wordt afgesloten met een concert van Fanfare Bereden Wapens en van het Gelders Fanfare Orkest.

Bekijk hier het programma van vrijdag 29 november en bezoek de website van Stichting CRON voor het gehele programma incl. tijden van de verschillende activiteiten en concerten.


Via onderstaande bestelknop kunt u dagkaarten voor het festival kopen, de zaterdagkaart geeft recht op 1 dag toegang incl. het avondconcert dat gegeven wordt op de zaterdag. Het is ook mogelijk om een passepartout a €25,- voor beide dagen te kopen. Geef in het bestelproces bij de prijssoort duidelijk aan welke kaart u wilt kopen.

Lees meer
Ga terug naar overzicht