Ga terug naar overzicht

Fanfare Repertoire Festival

Congres & concertreeks

Categorie: Muziek, Te gast
Datum: 29 NOV 2019Zaal: divers
Tijdstip: 09:30Prijs: € 15,- per dag en/of concert, passepartout € 25,-

Het tweedaagse Fanfare Repertoire Festival is een congres/concertreeks waarbij allerlei aspecten aan de orde komen die bijdragen aan de ontwikkeling en instandhouding van ons Cultureel Erfgoed het Fanfare Orkest.

De vrijdag staat de jeugdfanfare centraal met in de middag een uitgebreid programma voor jonge muzikanten. De vrijdag sluit in de avond af met een concert van Concordia Oldebroek en het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest.
Op zaterdag kunt u komen luisteren naar de Reading Sessions, waar nieuwe composities worden uitgelegd door de uitgever of componist zelf en waar een deel van de composities live geïllustreerd zullen worden door Fanfare Bereden Wapens. Er is zelfs een speciale Reading Session met uitsluitend werken voor jeugdfanfares.
Altijd al eens willen overleggen met een uitgever? Een vraag willen stellen aan een componist? Kennis maken met recent onderzoek naar het Fanfare Orkest? Kom naar het Uitgeversplein om verschillende partijen te ontmoeten.
De zaterdag wordt afgesloten met concerten van Fanfare Bereden Wapens en het Gelders Fanfare Orkest. 

Meer info: www.stichtingcron.nl

Via onderstaande bestelknop kunt u dagkaarten voor het festival kopen, de vrijdag en zaterdagkaart geven elk recht op 1 dag toegang incl. het avondconcert dat gegeven wordt op de desbetreffende dag. Daarnaast kunt u ook een passepartout a € 25,- voor beide dagen kopen. Geef in het bestelproces bij de prijssoort duidelijk aan welke kaart u wilt kopen.

 

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Gelders Fanfare Orkest

Nieuwjaarsconcert

Het Gelders Fanfare Orkest is intussen niet meer weg te denken uit het programma van Veluvine. Tijdens het Nieuwjaarsconcert komt de traditionele fanfaremuziek voorbij en zal de winnaar van de Jonge Solisten-auditie weer van zich laten horen. Een avond uit voor het hele gezin!

Za
11 Jan
20:15
Muziek