Ga terug naar overzicht

Fanfare Repertoire Festival

Congres & concertreeks

Categorie: Muziek, Te gast
Datum: 29 NOV 2019Zaal: divers
Tijdstip: 09:30Prijs: € 15,- per dag en/of concert, passepartout € 25,-

Op 29 & 30 november vindt de tweede editie van het Fanfare Repertoire Festival plaats. Dit festival wordt georganiseerd door Stichting CRON, een stichting die zich inzet voor de ontwikkeling van repertoire voor blaasorkesten. Kom kennis maken met nieuw repertoire voor fanfare orkesten, overleg op het Uitgeversplein met uitgevers of ontmoet de componisten achter de werken!

Vrijdag 29 november
Deze dag staat in het teken van jeugdorkesten. Het jeugdorkest vormt een belangrijk onderdeel van veel muziekverenigingen, maar levert ook veel vraagstukken op. Denk mee over deze vraagstukken, maak kennis met nieuw repertoire voor jeugdorkesten en laat u inspireren door andere verenigingen en ervaringen. De vrijdag wordt afgesloten met een concert van Concordia Oldebroek en van het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest.

Bekijk hier het programma van zaterdag 30 november en bezoek de website van Stichting CRON voor het gehele programma incl. tijden van de verschillende activiteiten en concerten.


Via onderstaande bestelknop kunt u dagkaarten voor het festival kopen, de vrijdagkaart geeft recht op 1 dag toegang incl. het avondconcert dat gegeven wordt op de vrijdag. Het is ook mogelijk om een passepartout a €25,- voor beide dagen te kopen. Geef in het bestelproces bij de prijssoort duidelijk aan welke kaart u wilt kopen.

Lees meer
Ga terug naar overzicht