Ga terug naar overzicht

Fataal

de Musical (14+)

Categorie: Jeugd/familie, Muziek
Datum: 17 APR 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 19:30Prijs: € 17,50

Milan heeft een droom. Hij wil een club. Een club waar je op goede muziek van de beste DJ’s, tot diep in de nacht kunt dansen. En hij wil trouwen met Sophie. Dat wil hij liever vandaag dan morgen. Omdat Milan een vastbijter en een doorzetter is, gaat dat hem ook lukken. Binnen de kortste keren is de club een succes. Maar op een avond zijn er drie jongens die zich agressief gedragen. Ze worden de tent uitgezet en willen wraak. Ze wachten Milan op en slaan hem in elkaar. Zo komt Milan in een rolstoel terecht; hij zal nooit meer op z’n benen kunnen staan. Hoe komt hij over dat trauma heen, vallen al zijn dromen in duigen en zal de liefde voor Sophie standhouden? Een aangrijpend verhaal over zinloos geweld en de gevolgen daarvan; maar ook een verhaal over de kracht van liefde.  

’Fataal’ was vorig jaar een succesvolle speelfilm met een scenario van Dick van den Heuvel en Jesse Bleekemolen. Nu brengt Homemade Productions de film als muziektheatervoorstelling naar het theater; gemaakt in de traditie van de Carry Slee musicals die Homemade eerder in de theaters bracht. Een aangrijpende voorstelling over zinloos geweld met prachtige songs en energieke dans.

recensies ‘Fataal’ de film (zelfde makers):

“Moet zeker gezien worden” – Telegraaf

“Geweld en emoties knap getroffen” - Volkskrant

“Fataal verdient alle waardering” - NRC

“Waardevolle toevoeging aan Nederlandse dramafilms” - Filmvandaal

“Petje af” -  AD

 

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Geheim van de Wilg (4+)

Krijt

Het geheim van de wilg is een poppenspelvoorstelling over wijze dieren, over de kringloop van de natuur én over een nieuw begin. Een natuursprookje over een nieuwsgierig meisje.

Wo
02 Mei
14:30
Jeugd/familie