Ga terug naar overzicht

Fietshuur mogelijk tijdens de Veluvine Fietstocht

Nieuwe samenwerking met Hoegen Fietsverhuur

In goed overleg met Hoegen Fietsverhuur zullen er dit jaar voor het eerst fietsen te huur zijn bij het startpunt van de Veluvine Fietstocht.

Elk jaar komen er bij Hoegen Fietsverhuur verscheidende aanvragen binnen om fietsen te huren voor de muzikale fietstocht op de eerste zaterdag van augustus. Deze mensen willen graag meefietsen met de Veluvine Fietstocht maar hebben geen fiets voorhanden of moeten eerst een (te lang) stuk rijden voordat ze bij Veluvine zijn.
Veluvine en Hoegen zijn daarom eens om tafel gaan zitten en willen met deze nieuwe samenwerking extra service aan te bieden aan hun klanten/bezoekers.

U kunt vanaf heden via de receptie van Veluvine fietsen reserveren (om teleurstelling te voorkomen wordt reserveren aangeraden). Op zaterdag 2 augustus zullen de fietsen klaarstaan bij Veluvine en wordt u door een medewerker van Hoegen op weg geholpen.
Aan het eind van de dag kunt u de fiets ook weer achterlaten bij eindlocatie Veluvine. U hoeft dus ook niet meer terug te fietsen naar de fietsenverhuur! U kunt nu bijvoorbeeld nog gezellig wat nadrinken en/of heerlijk aanschuiven bij onze afsluitende zomerse BBQ op het terras. 

Klik hier voor informatie over de Veluvine Fietstocht, het proviandje en de BBQ

Kosten:

  • stadsfiets (7 versnellingen) € 8,50 per stuk
  • electyrische fiets € 19,50 per stuk
  • tandem €17,50 per stuk

Reserveren en afhalen via de receptie van Veluvine: 088-850 77 66 of receptie@veluvinenunspeet.nl

Ps. komt u met de trein? Neem dan contact op het Hoegen Fietsverhuur voor het speciale treinarrangement via 0341-258759


Ga terug naar overzicht