Ga terug naar overzicht

Francis van Broekhuizen en Gregor Bak

Bij twijfel hard zingen

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 08 NOV 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 19,50 incl. drankje

Francis van Broekhuizen is een van de bekendste operazangeressen van Nederland. Zang heeft in haar persoonlijke leven een heel belangrijke rol gespeeld. Ze is een vurig pleitbezorger van de schoonheid en de heilzame werking van klassieke muziek. Francis beschikt over enorme kennis van de muziekgeschiedenis en vertelt daar graag over op de haar kenmerkende directe, droogkomische toon.

Vanuit die bevlogenheid komt Francis nu, samen met Gregor Bak, met een nieuwe theatershow.  De voorstelling is een concert, theatercollege en cabaretvoorstelling ineen. Ze zingt haar favoriete aria’s en liederen en vertelt waarom die muziek haar zo raakt. Francis geeft gehoor aan haar levensmotto: bij twijfel, hard zingen.

Francis van Broekhuizen is in staat om klassieke muziek voor een groot publiek aantrekkelijk en toegankelijk te maken. Ze studeerde in 2004 Cum Laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Sindsdien zong ze rollen bij Opera Zuid, Opera Trionfo, Opera Spanga”, De Nationale Opera en de Nederlandse Reisopera. 

 

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Stef Bos

Ruimte

Stef Bos treedt op zonder band. Een adempauze. Doordat hij alleen speelt, zijn er geen afspraken met anderen en ontstaat er een gigantische ruimte. Ruimte voor Bos om een song in te duiken zoals hij zich op dat moment voelt. Het enige wat in deze nieuwe voorstelling vastligt, zijn de openingssongs.

Vr
22 Nov
20:15
Muziek

Grupo del Sur

Poëzie van het Zuiden

Een zinderende ontmoeting tussen meeslepende muziek en poëzie. Grupo del Sur en sopraan Valeria Mignaco vertolken verschillende werken van Astor Piazzolla op teksten van de Uruguayaanse dichter Horacio Ferrer. Een middag vol tangomuziek getransformeerd naar prachtige luistermuziek! 

Zo
05 Jan
14:00
Klassiek,
Muziek