Ga terug naar overzicht

Fred Delfgaauw

Paradijsvogels

Categorie: Toneel
Datum: 15 JAN 2021Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 19,50 incl. drankje

De voorstelling is i.v.m. Corona verplaatst van 27 maart 2020 naar 15 januari 2021.

U kent ze ook. Ze zijn bijzonder. Volgens velen vreemd, lachwekkend. Fred Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden gezien als ‘een vreemde eend in de bijt’, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. De manier waarop zij naar de wereld kijken, gaat vaak gepaard met humor.

In zijn solovoorstelling sleept Delfgaauw het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Terug naar de paradijsvogels uit zijn verleden. U kunt rekenen op humor en ontroering die zo dicht bij elkaar liggen dat het heerlijk schuurt. De meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater weet zijn publiek te vangen met minimale middelen.

'In Paradijsvogels schetst Delfgaauw, wiens carrière inmiddels ruim drie decennia bestrijkt, zijn jeugd door buurtbewoners aan het woord te laten. Poppen zijn dat, die in zijn handen tot leven komen. In regie van Aus Greidanus sr. ontroeren de stevig aangezette typetjes of laten ze je (glim)lachen.'  ★★★★★ NRC Handelsblad

Lees meer

Pauze - of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht