Ga terug naar overzicht

Gare de Lyon

Jette van der Meij & Bartho Braat

Categorie: Toneel
Datum: 17 APR 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 23,50 incl. drankje

Een nieuw Nederlands stuk over de kracht van een verloren liefde die zich na dertig jaar opnieuw doet gelden. Parijs 1942.

Twee jonge geliefden nemen op het Gare de Lyon afscheid van elkaar. Zij stapt op de trein naar Marseille om van daaruit per boot te proberen Marokko te bereiken. Hij speelt een belangrijke rol in het verzet en voelt zich verplicht in Parijs te blijven. Aan het eind van de oorlog hopen ze elkaar op het zelfde Gare de Lyon weer te ontmoeten.

Maar het leven loopt anders. Pas dertig jaar later zien zij elkaar als getrouwde mensen terug. Het weerzien is emotioneel en eindelijk wordt duidelijk waarom ze zo lang van elkaar gescheiden zijn gebleven. Hun hereniging krijgt een dramatische wending als de vrouw een onvoorstelbare ontdekking doet. Een prachtig stuk over de kracht van verloren liefde.

 

Lees meer

Schuif AAN en ga UIT!


Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk drie-gangen theaterdiner a € 24,95. U kunt ook aanschuiven voor enkel een hoofdgerecht  a € 18,95. Onze keukenbrigade verrast u met een wisselende keuze uit een vis, vlees en vegetarische gerecht. Het theaterdiner kunt u direct boeken tijdens de kaartverkoop of reserveren via onderstaande button.
> Info Pauze- en Naborrelarrangement

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

List, Shaffy & Piaf

Renée van Wegberg zingt!

In ‘List, Shaffy & Piaf’ zal Renée van Wegberg worden omringd door topmuzikanten en zangers en brengen zij samen het mooiste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Het publiek wordt verrast met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten, korte scènes en muzikaal vuurwerk.  

Vr
25 Okt
20:15
Muziek

De Aanslag

Naar de klassieker van Harry Mulisch

De veelgeprezen toneelbewerking van Harry Mulisch’ bestseller is terug in de theaters! Dit indringende en spannende stuk is een must-see. Zeker in het jaar dat Nederland 75 jaar bevrijding viert en stilstaat bij het overlijden van grootmeester Mulisch, tien jaar geleden.

Vr
13 Mrt
20:15
Toneel