Ga terug naar overzicht

Geen culturele activiteiten tot 18 november

Naar aanleiding van de afgekondigde corona-maatregelen op 3 november zullen alle culturele activiteiten van Veluvine t/m 18 november niet doorgaan.
Alle voorstellingen na 18 november blijven vooralsnog, in goed overleg met artiesten, in onze agenda staan. Veluvine blijft tot eind december inzetten op een veilig en verantwoord avondje uit met een publiek tot max. 30 personen. Uiteraard houden we de situatie goed in de gaten en zullen bijsturen wanneer nodig.

De geannuleerde voorstellingen t/m 18 november zijn:

  • 06 november Finalistentour - Let's make Comedy
  • 06 november Filmhuis- Richard Jewell
  • 13 november Willem Gunneman - Dat verdient een liedje

Bezoekers van deze voorstellingen zijn op de hoogte gesteld.

Veluvine blijft de aankomende 2 weken wel geopend voor activiteiten van participanten die wel doorgang kunnen vinden. Onze Foyer (horeca) zijn gesloten voor publiek maar o.a. de sport- en cultuurlessen voor de jeugd, het welzijnswerk, kinderopvang en diverse onderwijsactiviteiten gaan de aankomende 2 weken door. Ook gaat de bibliotheek door als afhaalpunt.
Om de beperkte bezoekersstroom goed te reguleren is onze benedeningang vanuit de parkeergarage gesloten en vragen wij bezoekers via de hoofdingang ons gebouw te betreden. We geven een dringend advies om een mondkapje te dragen bij beweging door ons pand. Informeer bij onze participanten voor meer inhoudelijke informatie over hun activiteiten. 

Pas goed op elkaar en blijf gezond.


Ga terug naar overzicht