Ga terug naar overzicht

Gelders Fanfare Orkest

Nieuwjaarsconcert

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 12 JAN 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 15,00, incl. drankje

Het concert is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van Veluvine; hét nieuwjaarsconcert van het Gelders Fanfare Orkest. Ieder jaar gegarandeerd een volle zaal die voor deze Top Fanfare de handen op elkaar zet.

Het GFO gaat tijdens het Nieuwjaarsconcert, zoals u gewend bent, een heel afwisselend programma spelen. Naast nieuwe fanfaremuziek (onder meer van een componist uit eigen gelederen) is er een prachtig werk voor gospelkoor en fanfare te beluisteren. De muziek is een lust voor het oog en het oor waarbij het gospelkoor Papaya een hoofdrol zal vertolken.

Ook dit jaar zal de winnaar van het Jonge Solisten-project de kans krijgen om zich aan het publiek te presenteren. Uit de audities is er opnieuw een Jong Talent geselecteerd, te weten Gijs Kikkert (12 jaar) uit Vriezenveen. Hij is bassist bij de Vriezenveense Harmonie, waar hij al eerder gesoleerd heeft met het orkest.

Op de vraag waarom hij voor de bas heeft gekozen, luidde het antwoord heel nuchter: “ik hoorde een nummer op de radio met een hele mooie baslijn, en toen wilde ik dat ook!” Gijs wordt vrolijk van het spelen in een orkest en dat straalt hij ook uit! Gijs’ bijzondere goede beheersing op dit instrument viel de jury meteen op, naast een groot enthousiasme voor muziek die Gijs heeft.

Op basis van bovenstaande garanderen we u een geweldige muziekavond gevuld met muziek voor elke smaak.

Lees meer

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht