Ga terug naar overzicht

Gelders Fanfare Orkest

Nieuwjaarsconcert

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 12 JAN 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 15,00, incl. drankje

Het concert is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van Veluvine; hét nieuwjaarsconcert van het Gelders Fanfare Orkest. Ieder jaar gegarandeerd een volle zaal die voor deze Top Fanfare de handen op elkaar zet.
Ook tijdens dit Nieuwjaarsconcert zal de winnaar van de Jonge Solisten-auditie de kans krijgen om zich aan het publiek te presenteren.

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

Kom voorafgaand een hapje eten in ons Theaterrestaurant De Fabriek, we serveren al een 3 gangen theaterdiner voor slechts € 23,95 p.p. Of boek ons borrelarrangement a € 3,75 p.p. We serveren in de pauze (of na de voorstelling) een borrelplank met heerlijk hapjes en zetten uw gewenste (pauze)drankje erbij klaar. U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten. Het theaterdiner kunt u ook direct meeboeken of reserveren via onderstaande button. < Meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Joris Linssen & Caramba

RAAK!

Raken en geraakt worden, daar draait alles om. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. Een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Recht in het hart: RAAK!

Za
19 Jan
20:15
Muziek

Martijn & Stefan Blaak

Randmeerconcert

De gebroeders Blaak behoren tot de top van de pianoduo’s van hun generatie. Beiden zijn in 2003 cum laude afgestudeerd aan de Messiaen Academie en spelen regelmatig voor radio en televisie. De broers spelen de Canto Ostinato van Simeon ten Holt op twee vleugels.  

Za
23 Feb
20:00
Klassiek,
Muziek